Debattartikel: Växjö kommun behöver Vidingehem

Socialdemokraterna står upp för alla kommunens invånare, oavsett om man bor i staden, i de mindre tätorterna eller på landsbygden. För Socialdemokraterna är Vidingehem ett viktigt bolag. Vi är övertygade om att bolaget även är viktigt för många kommuninvånare. Det är ett bolag som ligger nära sina hyresgäster. Det är enkelt att få tag i en ansvarig person om något strular och företaget tar ett socialt ansvar i kommunen.

Den här sammanslagningen är fortfarande bara ett förslag och det är inte för sent att stoppa det. Vi hoppas att den blågröna majoriteten, framför allt ligger vårt hopp hos Centerpartiet, tar sitt förnuft till fånga och röstar emot detta förslag. Det tänker Socialdemokraterna göra! Låt det goda samarbetet som finns mellan den centerpartistiska ordföranden och den socialdemokratiska vice ordföranden i Vidingehem få fortsätta. Socialdemokraterna vill fortsätta utveckla tätorterna och ta till vara på det stora engagemanget, de goda krafterna och det rika näringslivet som finns där.

Läs hela debattartikeln på Smålandsposten: https://www.smp.se/debatt/vaxjo-kommun-behover-vidingehem-b1c35899?fbclid=IwAR1SN-TxBPrtsjXelXMuoS-trJD_jQJgBr2BdFbLvbCXqwbiRQk2X6Yx_0M

facebook Twitter Email