God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla kommuninvånare i Växjö

Snart lägger vi 2023 bakom oss och vilket år det har varit! För min egen del, som ganska ny på ”jobbet” med ett år bakom mig, har det varit både roligt, utmanande och fullt av viktiga fattade beslut. Vi har en otrolig organisation och tillsammans gör vi alla Växjö kommun så mycket bättre. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare och alla politikerkollegor.
Jag är imponerad över allt arbete som görs, året runt, varje dag, alla dygnets timmar, i alla olika förvaltningar och bolag. Vi har en fin verksamhet som vi ska vara stolta över. Invånarna har höga förväntningar på kommunen och ska vi kunna infria dem behövs alla medarbetare. Jag vill att alla medarbetare ska känna trygghet, tillit och att ni känner att ert engagemang tas till vara.
Just nu kan det kännas oroligt, både på hemmaplan och i omvärlden. Låt er inte slås ned – det finns hopp. Ljuset återvänder och människors vilja att hjälpa varandra är stor. Det såg vi inte minst nu under Musikhjälpen när hela Växjö fylldes av kärlek. Vi är många som är tacksamma och stolta över allt det engagemang som kommuninvånare, föreningar och företag visade.
Jag vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄🤶🏼
2024 knackar på dörren och jag ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med er för att göra det allra bästa för kommunens invånare.
Malin Lauber, kommunstyrelsens ordförande
facebook Twitter Email