Digitalt 1 maj-firande i Växjö

Socialdemokraterna i Växjö ställer inte in, utan vi ställer om och självklart blir det ett 1 maj-firande även i år. Om än i en annan form än brukligt. I stället för ett traditionellt tåg blir det firande digitalt.

Alla sympatisörer och intresserade är välkommen att följa vårt firande via våra digitala kanaler. Infrastrukturminister Tomas Eneroth och Giselle Iskandar från LO Växjö, med flera, kommer att hålla tal och allt livesänds på Facebook, Youtube och Öppna kanalen Växjö.

– 1 maj är ett väldigt viktigt datum inom arbetarrörelsen och i dessa speciella tider är det viktigare än på länge att vi firar denna dag, även om vi inte kan göra som vi brukar, säger Martin Edberg, ordförande för Socialdemokraterna i Växjö.

– Pandemin har visat på behovet av en stark välfärd. Välfärden måste alltid sättas först och en stark välfärd bygger hela samhället starkare och tryggare för alla. Men det är inte en självklarhet för alla. Vi ser till exempel i Växjö hur den offentliga sektorn privatiseras och hur våra gemensamma resurser läggs på hög, i stället för att användas i välfärden. Därför blir 1 maj extra viktigt just i år, fortsätter Martin Edberg.

Livesändningen startar klockan 12:00 den 1 maj och ni hittar sändningen via https://www.facebook.com/svaxjo Om du har tillgång till Öppna kanalen Växjö via din tv så fungerar det utmärkt att titta även där, eller via Öppna Kanalen Play http://okv.se/play .

Alla som är intresserade är välkomna att delta.

facebook Twitter Email