Socialdemokraterna Växjö söker en valarbetare

Valet står runt hörnet och Socialdemokraterna i Växjö skruvar nu upp valorganisationen och vi söker därför ytterligare en anställd till vårt kansli. Socialdemokraterna är största parti i Växjö med ca 550 medlemmar och närmare 100 förtroendevalda.

Du kommer att arbeta som valarbetare och det handlar om en projektanställning på sex månader, med start den 1 april 2022.

Som valarbetare kommer du att vara spindeln i nätet och en väldigt viktig person i vår organisation. Din absolut viktigaste arbetsuppgift blir vara med och bidra till en valvinst både i Växjö kommun, i Region Kronoberg och i riksdagsvalet för Socialdemokraterna.

Arbetsuppgifter

Valarbetaren kommer att jobba med planering av valrörelsen och med kampanjer, men också att genomföra de planerade aktiviteterna. Du kommer att ha en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter med allt från planering, kommunikationsarbete, aktivt kampanjarbete och så vidare.

Krav

Vi söker dig som delar Socialdemokraternas värderingar. Du behöver inte vara medlem i partiet i dag men vi ser gärna att du blir medlem om du anställs. Du bör ha koll på de sociala medier som Socialdemokraterna använder och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och text. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet från politiskt kampanjarbete. Det är ett krav att du har körkort och du måste uppskatta att träffa människor.

Du kommer att ingå i ett team av valarbetare och därför lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare och att du kan samarbeta i grupp. Du bör klara av många arbetsuppgifter samtidigt och ett högt arbetstempo under vissa tider.

Anställningsform

Det är en tillfällig projektanställning med start den 1 april och sex månader framåt. Det är så kallad målstyrd arbetstid som gäller, vilket kan innebära både kvälls- och helgarbete. Placeringsort är Växjö.

 

Sista ansökningsdag är den 26 november.

 

För mer information eller frågor:

Martin Edberg, ordförande Socialdemokraterna Växjö, martin.edberg@vaxjo.se , 070-983 41 19

Per Jodenius, ombudsman Socialdemokraterna Växjö, per.jodenius@socialdemokraterna.se , 070-299 22 84

facebook Twitter Email